BluTV dizisi 'Magarsus'tan ilk fragman

BluTV'nin yeni dizisi 'Magarsuz'tan fragman yayınlandı. Dizi, ilk 2 bölümüyle 10 Ağustos’ta BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrollerinde yer aldığı BluTV’nin yeni projesi 'Magarsus’tan ilk fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut, yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstlendiği dizinin senaryosunu ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen kaleme aldı. 

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi oyuncular yer alıyor. 

Fragman, Sarıbahçe’deki narenciye ticaretini tekelinde tutan Halil Kurak’ın (Ercan Kesal) gücünün tehlike altında olduğu, Kurak Tarımı’n rakiplerle çatışmasının yanı sıra aile içinde de gücü eline almayı bekleyen yeğeni Beton (Berkay Ateş), oğlu Turgut (Çağlar Ertuğrul) ve kızı Tansu’nun (Merve Dizdar) da çatışmalarını gösteriyor.

Dizi, ilk 2 bölümüyle 10 Ağustos’ta BluTV’de izleyiciyle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler magarsus blutv