Merve Dizdar'lı 'Magarsus', Berlin TV Series Festivali’ne seçildi

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı 'Magarsus' dizisi, 7. Berlin TV Series Festivali’ne seçildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BluTV'nin başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın yer aldığı yeni orijinal dizisi 'Magarsus', dünya çapındaki tüm dizi yapımcılarını ve sektörün önde gelenlerinin bir araya geldiği 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kısmına seçildi.

Berlin TV Series Festivali’nin seçici komitesi, 'Magarsus’tan şu sözlerle bahsetti: "Magarsus, sıra dışı bir yaratıcılık, hikâye anlatımı ve prodüksiyon kalitesi sergileyerek göze çarpıyordu. Magarsus’ta uyguladığınız genel yenilikçi yaklaşım bizi derinden etkiledi. Bu seriyi hayata geçirme için harcanan özveri açıkça belli oluyordu."

Dizi, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatıyor. 

'BOZKIR' DA FESTİVALDE

Berlin TV Series Festivali bu yıl, 10-13 Temmuz 2023 tarihlerinde Almanya’da gerçekleştirilecek. Festival kapsamında BluTV’nin orijinal yapımlarından 'Bozkır' ise ikinci sezonuyla "Best Drama Series" kategorisinde yarı finale kaldı.