Madonna’nın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama: 'Yatağından bile kalkamayacak kadar hasta'

Dün taburcu edilen şarkıcı Madonna'nın New York'taki dairesindeki yatağından bile kalkamayacak kadar hasta olduğu öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - New York’ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna dün taburcu oldu. Evinde istirahat eden şarkıcının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıklandı. 

Magazin haberleriyle tanınan internet sitesi TMZ’e konuşan kaynaklar, Madonna'nın yataktan çıkacak hali olmadığını söyledi. Kaynaklar, “Madonna hastaneden taburcu edildiğinden beri kontrolsüz bir şekilde sürekli kusuyor. Enfeksiyon hala vücudunu kasıp kavuruyor. Yataktan kalkamıyor” dedi.

Kaynaklar, 24 Haziran Cumartesi günü fenalaşan Madonna'nın asistanının yanında olduğu ve kontrol edilemeyen kusmasının o sırada başladığını belirterek, “Cumartesi günü belirtileri göstermeye başlayınca ilk kez o zaman kusmuştu. Daha sonra bayıldı. Bir noktada bilinci gitti ve en az bir gece hastanede entübe edildi” ifadelerini kullandı.