Macron'la görüşmeden önce 'partileyen' Musk: Arabada uyumak zorunda kaldım

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşen Elon Musk, görüşmelerinden önce arabada uyumak zorunda kaldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İş insanı Elon Musk, 15 Mayıs'ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Versay Sarayı'nda yaptığı görüşme sırasında Macron'a görüşmeden önce arabada uyumak zorunda kaldığını söyledi. Macron, bu söze "Tamam" diyerek cevap verdi.

Sky News haber sitesinin aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Macron ile Versay'daki görüşmesi sırasında tıraş olmadığı kameralara yansıyan Elon Musk, söz konusu görüşmeden saatler önce Meksika ve Los Angeles'ta parti yaparken görülmüşü.

'HERKESE MERHABA'

Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Fransa'ya daha fazla yatırım çekme amacıyla gerçekleştirdiği çalışma ve toplantıların bir parçası olarak Elon Musk ile gerçekleştirdiği görüşmeden basına yansıyan görüntülerde, Musk ve Macron karşı karşıya otururken Musk'ın Macron'a "Arabada uyumak zorunda kaldım" dediği duyuldu. 

Musk, bu cümleye, hızlıca "Tamam" yanıtını verirken, Musk ardından elini kaldırarak basın mensuplarını "Herkese merhaba" diyerek selamladı.

Fransa Cumhurbaşkanı ile 45 dakikalık bir görüşme yapan Musk, Fransa'daki bu toplantıdan saatler önce bir dans müziği festivali kapsamında Meksika'daki Cabo San Lucas isimli lüks tesiste dans ederken ve Los Angeles'ta DJ Solomun'un ev sahipliğini yaptığı bir trans müzik etkinliğine katılırken kameralara yansımıştı. (DIŞ HABERLER)