Liverpool, Salah'ın halefini Belçika'da buldu

Liverpool, Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ın ilerleyen dönemde takımdan ayrılması ihtimaline karşın 19 yaşındaki Faslı Bilal El Khannouss'u gündemine aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Premier Lig'de lider konumda bulunan Liverpool, takımın yıldızı Mohamed Salah'ın hem yaşının ilerlemesi hem de kendisine Suudi kulüplerinden ilgi gösterilmesine karşın Mısırlı yıldızın yerini doldurmayı planlıyor.

Mevcut kadroda bulunan gole yakın isimlerden Nunez, Luiz Diaz, Jota, Gakpo gibi isimlerde yüksek verim alınsa da Ada ekibi ilerleyen dönemde Salah gibi takımı sırtlayacak genç bir oyuncu transfer etmeyi düşünüyor.

Transfermarkt'ın haberine göre Liverpool, Belçika ekibi Genk'te forma giyen Bilal El Khannouss'u gündemine aldı. Henüz 19 yaşında olan Faslı oyuncu hücumun her bölgesinde oynayabiliyor. Liverpool şu anda Fas Milli Takımı'nda bulunan oyuncu için sezon sonunda hamle yapmayı planlıyor. Khannouss'un mevcut piyasa değeri 22 milyon euro olarak gözükse de sezon sonunda bu transferin 30 milyon euroyu bulabileceği tahmin ediliyor. (SPOR SERVİSİ)