Lamborghini ailesinde 'gayrimeşru çocuk' davası: Pipet varis yapabilir

Tonino Lamborghini’nin 'gayrimeşru çocuğu' olduğunu iddia eden 35 yaşındaki Flavia Borzone, dedektif tutarak DNA örneği aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'da güzellik uzmanı olan 35 yaşındaki Flavia Borzone, otomobil lüks otomobil üreticisi Tonino Lamborghini’nin 'gayrimeşru çocuğu' olduğunu iddia etti. Borzone, Napoli'de özel bir dedektif tutarak Tonino Lamborghini’nin kızı Elettra Lamborghini ile kardeş olduklarını kanıtlamak için Elettra'nın pipetinden DNA örneği aldırdı. DNA örneğinin Ferrara Üniversitesi'nde test edildiği ve uzmanların genetik örneğin Borzone ve Elettra'nın aslında akraba olduklarını kanıtladığı açıklandı.

Mahkemeye başvuran Borzone, 76 yaşındaki Tonino Lamborghini ve annesi Rosalba Colossimo'nun 1980 yılında arabasıyla geçerken bir otobüs durağında tanıştığını ve Lamborghini'nin annesine arabayla bırakmayı teklif ettiğini öne sürdü. İkilinin daha sonra bir ilişkiye başladıklarını söyleyen Borzone, bu ilişkinin 1988 yılında Borzone'nin doğmasıyla sona erdiğini iddia etti. Borzone mahkemeye "Kimseyi gücendirmek istemiyorum, sadece kimin kızı olduğumu bilmek istiyorum" dedi.

Lamborghini'nin avukatı, Elettra'nın DNA'sını vermeye rıza göstermediği için iddiasını "hukuka aykırı" olarak nitelendirdi. Borzone'nin avukatı ise, "yıllarca babasının kim olduğunu bilmeden yaşayan Borzone, bay Lamborghini'yi rencide etmek istemedi ve sadece kızı olarak tanınmak istediğini göstermeyi hedefledi" dedi. Duruşmaya, mart ayında yeniden devam edileceği belirtildi. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)