Kutsi’nin benzini bitti: '50 liralık mı almış?'

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, aracıyla Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlediği sırada yakıtı bitti. Kutsi'nin yolda kalması sosyal medyada gündem oldu: "50 liralık mı almış?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametinde, asıl adı Ahmet Kutsi Karadoğan olan şarkıcı ve oyuncu Kutsi, aracıyla ilerlediği sırada yakıtı bitti.

Kutsi, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yakıt beklediği sırada Ankara yönünde TIR lastiğinin patlaması sonucu kaza yaşandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. DHA'da yer alan habere göre, bu sırada ters istikamette bekleyen Kutsi, yakıt için aradığı kişilerin gelmesiyle depoyu doldurdu. Kutsi daha sonra yoluna devam etti.

.

Kutsi'nin yolda kalması sosyal medyada gündem oldu. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Kutsi'nin akaryakıt fiyatlarından dolayı aracına benzin alamadığını söyleyerek olayı ti'ye aldı.

Öte yandan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre enflasyon sepetinde akaryakıt fiyatlarındaki artış yüzde 29 oldu. Seçimden bu yana ise benzine yüzde 82, motorine yüzde 96 zam geldi. 50 TL’lik benzin aldık depoya 1,38 litre benzin girdi. Bu yakıt ile ancak kabaca bir otomobil 10 kilometre yol gidiyor.