Kürşad Oğuz, Habertürk'ten ayrıldı: 'Düşürüldüm demekten utanacak biri değilim'

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası sitesinde siyasi yazıların ve kanalında siyasi programların bitirildiği Habertürk'te bir ayrılık daha yaşandı. Kürşad Oğuz, kanaldan ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Habertürk'te TV Programları Koordinatörü olan Kürşad Oğuz, kanal ile yollarını ayırdı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşım yapan Oğuz, "'Bütün hikayeler ya İlyada gibi savaş ya Odysseia gibi yolculuktur' diyor Raymond Queneau. Ben kendi hikayemin kâh savaş kâh yolculuklarla geçen Habertürk'teki 15 yıllık bölümünü noktalıyorum. Newsweek’inden internetine, gazetesinden televizyonuna bu yolculukta çalıştığım tüm arkadaşlarıma minnettarım; kırdığım kalplerden özür dilerim; başta Sayın Kenan Tekdağ olmak üzere buralarda destek olan tüm yöneticilerime teşekkür ederim. Ayrıldım değil, kibarca ayrı düşürüldüm demekten utanacak biri değilim. Velâkin bu son yolculuğa neden ve nasıl çıktığım, başka bir hikâyenin konusu…" ifadelerini kullandı.

Oğuz, kanalda daha öncesinde haberturk.com Yayın Koordinatörlüğü, Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuş ve 2020 Ağustos ayında Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilmişti. Oğuz, kanalda son olarak sunuculuk ve Habertürk TV Programları Koordinatörü görevlerini yürütmekteydi.

Ciner Medya Grubu'nda yer alan Habertürk'te Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi tartışma programlarını bitirilmiş internet sitesinden yazarlar kaldırılmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da yaklaşık 1 ay önce Habertürk'ten ayrıldığını açıklamıştı.(HABER MERKEZİ)