Red Bull Warm Up online olarak yapılacak

Red Bull Warm Up bu yıl online olarak yapılacak. Başvurular, 3 Haziran’a kadar yapılabilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son yedi yıldır yeni nesil sanatçıları ve müzik türlerini destekleyen Red Bull Warm Up’da bu yıl başvurular yalnızca online olarak yapılacak. Projede katılımcılardan kendi bestelerini maksimum 4 dakikada sergileyecekleri bir video çekmeleri bekleniyor.

Bu zamana kadar projenin konukları arasında "Yok Öyle Kararlı Şeyler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Son Feci Bisiklet, Hedonutopia, Biz, The Away Days, Bubituzak, Alpman and the Midnight Walkers, Gözyaşı Çetesi, Sapan, Roadside.Picnic, Astrofella, Al’York, Help! The Captain Threw Up, Eskiz, Ponza, Tolerance Break, Ati ve Aşk Üçgeni, Can Güngör, Nilipek, İdil Meşe, Loradeniz, Nova Norda, The Young Shaven ve The Kites ve Şort" gibi sanatçılar ve gruplar yer aldı.

Günümüzde rap müzik temsilcilerinden olan Baneva, Federal, Kamufle, 90BPM, Da Poet, Ozbi ve Janset de proje ile kendi video kliplerine sahip olurken, elektronik müzik alanından da TKO, Affet Robot gibi isimler bu sahnenin konuklarından oldu.

SON BAŞVURU TARİHİ 3 HAZİRAN

Video ile gerçekleşecek başvurular 3 Haziran 2020 tarihine kadar yapılabilecek. Türkiye’nin her yerinden halk oylaması ile seçilen en iyi 10 müzisyen ya da grup finale kalacak. Jüri seçiminin ardından seçilen 1 müzisyen ya da 1 grup ise kendi video klibine sahip olacak, aynı zamanda tam donanımlı bir müzik stüdyosunda kayıt alma şansı yakalayacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)