Fargo’nun 4. sezonu korona virüsü nedeniyle ertelendi

Fargo’nun yeni sezonuna korona virüsü engeli: Yayın tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Noah Hawley‘in yaratıcısı olduğu, Coen Kardeşler’in 1996 yapımı aynı adlı filminden televizyona uyarlanan ve her sezonunda farklı bir hikâye anlatan Fargo dizisinin 19 Nisan’da yayınlanması beklenen 4. sezonu korona virüsü salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

YENİ YAYIN TARİHİ AÇIKLANMADI

Fargo’nun 4. sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Diziye ev sahipliği yapan FX kanalı ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Korona virüsü salgınından dolayı prodüksiyonun ertelenmesi nedeniyle, FX’in ödüllü dizisi Fargo’nun 4. sezonu, 19 Nisan Pazar günü yayınlanmayacak. Prodüksiyon yeniden başladığında yeni bir prömiyer tarihi belirlenecek.” Korona virüsünün tüm dünyadaki seyrine paralel olarak, dizinin 4. sezon yayın tarihinin önümüzdeki aylarda açıklanmasını bekliyoruz.

Chris Rock‘ın başrolünde yer aldığı dizinin 4. sezonu, 1950’li yılların Amerika’sında göçmenlerin akınına uğrayan Kansas eyaletini odak noktasına alacak, biri İtalyan biri de Afrika kökenli iki suç ailesinin karşı karşıya gelmesini anlatacak. (HABER MERKEZİ)

Etiketler dizi virüs fargo