The Mandalorian’ın 2. sezonu ekim ayında başlayacak

The Mandalorian'ın 2. sezonu ekimde başlayacak: Dizinin spin-off‘ları da olabilir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Star Wars evreninde geçen ilk live-action dizi olan The Mandalorian, geçtiğimiz yıl Disney’in yeni açılan dijital platformu Disney+‘ta izleyiciyle buluştu. Disney CEO’su Bob Iger, The Mandalorian’ın 2. sezonunun ekim ayında başlayacağını açıkladı.

Jon Favreau'nun yaratıcısı olduğu dizi Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan bir silahşorun maceralarını anlatırken dizi ilk sezonun tamamlanmasından kısa bir süre sonra Disney’den 2. sezon onayı aldı. O dönemde 2. sezon onayı aldıklarını Twitter hesabından paylaşan Jon Favreau, yeni sezonun sonbaharda başlayacağını açıkladı, ancak dizinin tam olarak hangi ayda ekranlara döneceğini belirtmedi.

Dün, Disney’in son mali çeyreğe dair sonuçları paylaştığı etkinlikte konuşan Disney CEO'su Bob Iger, The Mandalorian’ın 2. sezonunun ekim ayında izleyici ile buluşacağını açıkladı. Iger, önümüzdeki birkaç yıl dizilere odaklanacaklarını açıklarken, The Mandalorian spin-off‘larının gündemlerinde olduğunu söyledi. Iger, The Mandalorian’a daha fazla karakter dâhil edeceklerini ve bu karakterlerin daha sonra kendi spin-off dizileriyle yola devam edebileceğini ifade etti.