Zalim İstanbul 6 ülkede!

Zalim İstanbul, yurt dışında izleyicisiyle buluşacak. Dizi ilk olarak önümüzdeki haftalarda Kanal D Romanya kanalında ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanal D International, dizinin ilk lisans satışını Kanal D Romanya’ya gerçekleştirdi.Kanal D'nin dizisi Zalim İstanbul, gelecek aylarda Romanya ve Makedonya başta olmak üzere 6 ülkede yayınlanacak.

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, öykü ve senaryosu Sırma Yanık’a ait olan, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Sera Kutlubey’in yer aldığı Zalim İstanbul, önümüzdeki haftalarda Kanal D Romanya kanalında ekranda olacak.

'DEĞİŞİK HİKAYELER İÇEREN DİZİLERİ YAYINLAMAYI TERCİH EDİYORUZ'

Kanal D Romanya İçerik Üretim Müdürü Ilcnur Agop, içeriğin önemini vurgulayarak; "Önceliğimiz, hiçbir zaman cast olmadı. Biz değişik hikayeler ve eşi benzeri olmayan içeriklerle uluslararası başarı yakalayacak dizileri yayınlamayı tercih ediyoruz" dedi.

Kanal D International CEE Bölgesi Satış Yöneticisi Ekin Koyuncu da, "Zalim İstanbul yapıcısından yönetmenine, senaryo yazarından oyuncularına dizi sektörünün birçok tanınmış ismini içinde barındıran bir ekipten oluşuyor. Bu ekip, izleyiciye insanlığın içinde bulunduğu ikilemi ve bu ikilemin ardında yatan içgüdü ve ihtiyaçları güçlü bir anlatımla aktarıyor. Ve biz de bu başarıyı yurt dışına taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kanal D Romanya, Zalim İstanbul’un ekrana geleceği birçok ülkenin ilkidir" dedi.