Türkiye'nin Dönüşümü: Devlet, İktisat ve Kriz tartışılacak

Türkiye'nin dönüşümü: Devlet, İktisat ve Kriz konuşmaları yapılacak. Etkinlik bugün 13:00'da başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prof. Dr. Kemal Saybaşılı anısına düzenlenecek panelde "Türkiye'nin Dönüşümü: Devlet, İktisat ve Kriz" tartışılacak.

Açılış konuşmasını Derya Kömürcü'nün yapacağı etkinlik iki oturumdan oluşacak.

İlk oturumda oturum başkanı Gökhan Demir olacak. Panelde, Mühdan Sağlam "Küresel Enerji Politiklarının Dönüşümü ve Türkiye'nin Enerji Krizi", Fuat Özdinç "Devletin Toplumla Karşılaştığı Anlar: 2000'ler Türkiye'sinde Kitlesel Muhalefet, Ali Rıza Güngen "Türkiye'de 2018 - 2019'da Kriz: Temellere Dönüş", Bahadır Özgür "Yeni Partikülarizm ve Kamu Maliyesinin Çöküşü" başlıklı konuşmalarını yapacaklar.

İkinci oturumda ise oturum başkanlığını Berivan Gökçenay yapacak. Daha sonra ise Galip Yalman "Finansallaşma ve Kriz Yönetiminin Krizi", Selime Güzelsarı Neoliberal Otoriterleşme ve Ekonomi Bürokrasinin Dönüşümü", Gürsan Şenalp "Yeni - Osmanlıcılığın Ekonomi - Politiğin Eleştirisi" ve Ferda Uzunyayla "Birikim Sürecinde Ekolojik Alana Müdahelenin Dönüşümü" konuşmalarını yapacaklar.

Bugün gerçekleşecek panel 13:00'da başlayacak. Panel, Aynalı Geçit, Meşrutiyet Caddesi, Avrupa Pasajı, Kat:2 No:8 Galatasaray'da yapılacak.

.