Uçakta klip çeken rapçi öldü

Kanadalı rapçi McMurray klip çektiği uçakta dengesini kaybetti. Düşen şarkını hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanadalı rapçi Jon James McMurray,  yeni şarkısı için uçakta klip çekerken uçağın türbülansa girmesi sebebiyle dengesini kaybetti. Bir süre kanada tutunan McMurray'nin eli kayınca metrelerce yükseklikten düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

PARAŞÜTÜ AÇMAYA VAKİT BULAMADI

Uçakta çektiği kliplerle bilinen Kanadalı rapçi Jon James McMurray, yeni klibi için Cessna tipi uçağın kanadına çıktı. Klip çekimi için kanatta şarkı söyleyen McMurray uçağın türbülansa girmesiyle dengesini kaybetti. Bir süre kanada tutunan McMurray'nin eli kayınca metrelerce yükseklikten düştü. Eli kayıp düşmeye başlayınca paraşütünü açmaya vakit bulamayan 33 yaşındaki McMurray olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cumartesi günü gerçekleşen olay ile ilgili bir açıklama yapan menajeri, "Jon bu gösteri için aylarca çalışıyordu ancak, gösteri sırasında uçaktan uzaklaşarak kanadın ucuna doğru ilerlediğinde, uçağın dengesi pilotun hemen düzeltemeyeceği kadar bozuldu. Jon son ana dek kanada tutundu ve bıraktığında paraşütünü açacak zamanı olmadı" dedi. Mc Murray, hareketli ve sıradışı müzik videoları ile tanınıyordu. Jon James'in cenaze masrafları ve yeni albümünün yayınlanması için çevrimiçi bir bağış kampanyası düzenlendi. (Kaynak: Habertürk)