Lara Di Lara konseri öncesi sahne çöktü!

Lara Di Lara konseri öncesi, demir konstrüksiyon müzisyenlerin üstüne düştü. Lara Di Lara, İzmir'de iptal olan konserinin sebebini sosyal medyadan açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Lara Di Lara, İzmir konserinin iptal olma sebebini, sosyal medyadaki hesabından açıkladı. 8 Temmuz Cumartesi akşamı, Copacabana Beach’te düzenlenen 'Fullmoon & XII (Erythrai) Festivali'ndeki alınmayan güvenlik önlemleri nedeniyle, sahne kurmak için kullanılan demir konstrüksiyon müzisyenlerin üstüne düştü. Yaşanan olay sonucunda, iki müzisyen yaralandı.

Lara Di Lara, " Her zamanki gibi, çalacak olmanın mutluluğu ve heyecanı içinde provalarımızı yaptık ve neşeyle yola koyulduk. Izmir’e vardıktan sonra çeşmede mekana kurulmaya ve sound check yapmaya gittik. Enstrumanlarını yerleştirmek üzere sahneye çıkan Berkay ve Ozan, sahnenin yeterince sağlam kurulmayışı ve truss’ın sabitlenmeyişi (üstelik müzisyenler sahnedeyken truss’ı yukarı kaldırıyorlardı!) sebebiyle, bu çok ağır olan demirden konstrüksiyon müzisyen arkadaşlarımın üzerine devrildi ve bir kabus başladı. Gündüz 14:30’dan gece 22:00'ye kadar süren hastane koşturmaları sonucunda, Ozan’ın dizindeki minüsküs ve ön çapraz bağlarının yırtıldığını öğrendik. Berkay sahneden aşağıya düştüğü için yaralanarak kurtuldu. Bizler çok şükür, daha kötüsü de olabilirdi diyerek kendimizi sakinleştirmeye çalışıyoruz hala" dedi.

Lara Di Lara'nın sosyal medyada paylaştığı yazının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.