Dibe vuran dizi fırladı!

'İçimdeki Fırtına' son bölümüyle AB'deki sıralaması bir anda yükseldi. Erdal Beşikçioğlu 'Adı Efsane'de oyunculuğuyla dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  'İçimdeki Fırtına’ dizisi, geçtiğimiz günlerde  izleyicileriyle buluştu. İlk bölümüyle total izleyicide 16'ncı, AB'de ise 43'üncü olan yapım geçtiğimiz hafta 3'üncü bölümünü yayınladı.

Sina Koloğlu Milliyet'teki köşesinde dizi için,  "İçimdeki Fırtına, ilk bölümüyle hüsran olmuştu. Total izleyicide 16’ncı, AB’de ise 43’üncü sıraya yerleşmişti. Yani bir başka şekilde söylersek dizi, dibi gördü. Bir önceki hafta beklenmedik bir şey oldu. Dizi, Total izleyicide 11’inci, AB’de ise 7’nci sıraya oturdu. İzlenme oranları düşük. AB’nin ilk 5’inde yer alan programlardan sadece ikisi baraj ve üzerinde. İzleyici parçalanmış yani.

Bu yazıyı yazarken son yayınlanan bölümün oranları daha gelmemişti. Evet, oranlar yetersiz. Böyle olsa da bir dizi için geri dönüş, nadir durumlardan biridir. Oyunculardan çok, hikayenin merak uyandırması itici güç oldu. Oyunculuk konusunda ortak rahatsızlık bu dizide de var. Olgun oyuncular görevini yapıyor, gençler zayıf kalıyor" ifadelerini kullandı.

erdal736

'BEŞİKÇİOĞLU TEK BAŞINA OYNUYOR'

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde bulunduğu ‘Adı Efsane’ dizisi de Koloğlu'nun gündemindeydi, "İzlerken, sanki bir şeyler hep eksik kalmış hissini bir türlü atamıyorum içimden. Erdal Beşikçioğlu, sanki tek başına oynuyor. Bahar, Seçil, büyük kız Melis hepsi Tarık Aksoy karakterine yetişmeye çalışıyor. Biraz yaklaşabilen ismi Ali (Kaan Sevi). Beşikçioğlu’nun oyunculuğuna olabildiğince cevap verebilen tek karakter. Dizinin kaçarı olmayan sahneleri, basket maçları. Bu konuda da kararsızım.

Maç bitiyor, son atış yapıldı, ağır çekimle top havada döne döne gidiyor gibi klişe sahnelerle heyecanı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Stres ve sertlik gibi unsurlara pek girilmiyor. Tarık Hoca’nın genç izleyiciye basketi sevdirmesi yerine, onun hayat maceraları daha öne çıkıyor. Keza, okulun basket takımındaki kardeşlerimiz için de aynı şey geçerli" dedi.