İKSV yeni yıl sürprizlerini açıklıyor!

Salon’un yeni yılın enerjisini ve coşkusunu sahneye taşıyan konserlerinin biletleri 28 Aralık Çarşamba gününden itibaren satışa çıkıyor. Salon, 2017’de de müziğin farklı türlerinin en nadide isimlerini sahnesinde konuk etmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -Sezona hızlı bir başlangıç yapan Salon, 2017’de de müziğin farklı türlerinin en nadide isimlerini sahnesinde konuk etmeye devam ediyor. Salon, Ocak ayının ikinci haftası itibarıyla baharı müjdeleyen Nisan ayı da dahil olmak üzere kendi kulvarında başarılarıyla isimlerini duyurmuş ve haklı bir yer edinmiş olan birçok müzisyen ve grubun yanı sıra, müzikle tanıştıkları günden bu yana üretimlerini sürdüren ve gelecek vaat eden sanatçıları da sahnesinde ağırlayacak.

ss

Aralarında Norveçli caz piyanisti ve bestecisi Bugge Wesseltoft’un ikonik elektronik caz projesi Bugge Wesseltoft’s New Conception Of Jazz, Beyrutlu blues, garage rock grubu The Wanton Bishops, Californialı şarkıcı, söz yazarı, kent ozanı Cass McCombs ve ekip arkadaşlarından oluşan Cass McCombs Band, indie rock’ın Kanada çıkışlı ismi The Dears, zamansız müziği ve ozanlık mertebesine erişmiş vokalleriyle New Jerseyli şarkıcı, söz yazarı Luke Elliot, Norveçli folk-pop müzisyeni Moddi, 123’ün vokalisti olarak tanınan Dilara Sakpınar’ın solo projesi Lara Di Lara, Kutay Soyocak ve Taner Yücel’in heyecan verici ortak projesi Jakuzi, Jeff Buckley naifliğindeki vokalleri ve Nina Simone’u andıran ses rengiyle Londra’da son zamanlarda en çok konuşulan isimlerden birini, Nilüfer Yanya, elektronik müzik bestecisi ve prodüktör Başak Günak’ın projesi Ah! Kosmos ve çok daha fazlasının bulunduğu Salon’un yeni sezon konukları müziğin en iyilerini dinleyici ile buluşturacak.

Salon’un yeni yılın enerjisini ve coşkusunu sahneye taşıyan konserlerinin biletleri 28 Aralık Çarşamba gününden itibaren satışa çıkıyor.  (HABER MERKEZİ)