Enrique Iglesias'tan darbe açıklaması

EXPO 2016 Antalya'da konser veren Enrique Iglesias, Türkiye’de yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, Antalya'ya özelikle gelmek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Grammy ödüllü İspanyol sanatçı Enrique Iglesias, geçtiğimiz günlerde EXPO 2016 Antalya kapsamında bir konser verdi. Sahne performansıyla dikkat çeken sanatçı, Türkiye’de yaşanan olaylara yönelik önemli açıklamalarda da bulundu.

Demokrasi ve barışın kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Iglesias, Türkiye’de yaşanan üzücü olaylardan dolayı bazı konserlerin iptalini duymasına rağmen özellikle gelmek istediğini belirtti.

'EN UFAK KUŞKUMUZ YOKTU'

Iglesias şöyle konuştu: “Türkiye’yi yakından tanıyorum. Orkestramda bazı arkadaşlarımın endişeleri nedeniyle konsere gelmek istemeyenler oldu. Ancak ben ve menajerimin Antalya’ya gelmek için kafamızda en ufak bir kuşku yoktu. Yaşanan bu olaylar karşında özellikle Türkiye’ye gelmek istediğimi belirttim. Bu net tutum karşında orkestramda bana güvendi ve hep birlikte geldik. Hatta buraya gelince tüm ekip bir gün daha kalmak istedi.”

Enrique__13_

Sahnede İspanyolca ‘Barış’ anlamına gelen “PAZ” pankartlarına özel ilgi gösteren Iglesias, bugüne kadar 400’e yakın ödül kazandı. Albümleri dünya çapında 100 milyondan fazla satışa ulaşan sanatçı, "Rhythm Divine", "Bailamos", "Hero", "Tonight", "I like It", "Dirty Dancer", "I'm a Freak" gibi parçalara imza attı. İlk albümü "Enrique Iglesias"ı 1995'te 20 yaşındayken çıkaran sanatçı, İspanyolca şarkılardan oluşan bu albüm çıktıktan üç hafta sonra Altın Plak kazandı.