Kulis: Bir bakan Erdoğan'dan 'affını' istedi

Gazeteci Erdal Sağlam, şimdiden kulislerde kabine değişikliğinin konuşulmaya başlandığını söyledi. Sağlam, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ise 'affını istediği' iddiasını paylaştı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 10 Haber yazarı Erdal Sağlam, kulislerde kabinede yapılacak değişikliklerin şimdiden konuşulmaya başlandığını, bazı bakanların kendi istekleriyle, bazılarının da ise başarısız görüldükleri için görevden ayrılacağının konuşulduğunu aktardı.

Sağlam, "Ayrılacağına kesin gözüyle bakılan isimlerin başında Ticaret Bakanı Ömer Bolat geliyor. Bazı kulislere göre Bolat'ın özellikle ihracatçılardan etkilenerek, kurlar başta olmak üzere uygulamadaki sıkı para politikalarına direnç gösterdiği, hatta bazen ekonomi politikalarına ters söylem ve kararlarının olduğuna işaret ediliyor.

Bunun yanında Ömer Bolat'ın bakanlığı nedeniyle kendi özel işlerini çok aksattığından yakındığını, bu nedenle ayrılmak istediğini söyleyenler de var. Hatta konuyu Cumhurbaşkanı'na iletip, affını istediği söylentileri de kulislerde dolaşıyor. Bakan Bolat'ın yanında, haklarında daha az konuşulsa da, Cumhurbaşkanı'nın başarısız gördüğü birkaç bakanın daha ismi geçiyor" ifadelerini kullandı. (YAZININ TAMAMI) 

 

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Erdooğan kabine