'Kral Şakir’e İzmir’de gala yapıldı

"Kral Şakir: Devler Uyandı" filminin İzmir İstinye Park’ta gerçekleşen galası, sanat dünyasının önde gelen isimlerini ve çocukları Kral Şakir ekibiyle bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin en çok izlenen animasyon filmlerinden Kral Şakir'in son filmi "Kral Şakir: Devler Uyandı", 11 Şubat’ta İzmir İstinye Park'ta gala yaptı. Grafi2000'nin kurucu ortağı, çizgi karakter Kral Şakir'in tasarımcısı, karikatürist ve yazar Varol Yaşaroğlu‘nun katılımıyla gerçekleşen gala yoğun ilgi gördü. 

Galada Varol Yaşaroğlu ilk olarak çocuklar ve ailelerden gelen soruları yanıtladı. Kral Şakir’i her yaştan insanın çok sevdiğini belirten Varol Yaşaroğlu, gala ile ilgili "Ben de İzmirliyim. Burada, bu güzel ve yoğun ilgiyi görmekten dolayı çok mutlu oldum. Kral Şakir ve tüm sinemaseverleri son filmimizi izlemeye davet ediyorum" dedi. 

Galaya ayrıca Senem Ok, Mine Zımba, Gülden Bolatoğlu, Gülşah Gemici, Sinem Demirhan, Gamze Eman, Pınar Yeşiltay Sevim, Sibel Erdoğdu, Alev Ayten, Güney Avcıbey, Hale Hacaroğlu, Başak Kurtuldu, Seçil Kurçak, Burçe Bülüşoğlu, Yeliz Gürhan, Ayşenur Öztaş, Özge Çekirge, Ferzan Yakupöz, Merve Babalık, Asya Cantürk, Özlem Erden ve Selin Öztürk Aydın katıldı. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)