Köroğlu Balesi 10 Mart ve 7 Nisan’da CRR’de

İBB ve Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nun katkılarıyla hazırlanan 'Köroğlu Balesi', 10 Mart ve 7 Nisan’da CRR’de sahnelenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı ile Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nun katkıları; Erhan Güzel ve Gökçe Sönmemiş koreografisiyle bale sahnesine taşınan Köroğlu'nun hikâyesi, 10 Mart ve 7 Nisan’da CRR’de sanatseverlerle buluşuyor.  Ceren Türkmenoğlu'nun bestesi, Erberk Eryılmaz'ın orkestra şefliğiyle eser, Barbaros Şansal'ın kostüm, Gökçe Sönmemiş'in ışık tasarımıyla sahnelenecek.

Köroğlu karakterini Mehmet Nuri Arkan, Telli Nigâr'ı Deniz Kılınç Tunçeli canlandırıyor. Koreograf Erhan Güzel sahnede Kurt Ali olarak performans sergilerken, Yücel Emre Kaynarsu ise Bolu Beyi olarak seyircinin karşısına çıkıyor.

Kötü adamlar rolünde, Bahadır Ovacıklı, Berkay Saraçoğlu ve Çağatay Özmen yer alıyor. Sahnede ayrıca Olcay Tunçeli, Ece Süzgen, Ege Timoçin, Elenay Bacı, Eyşan Duru Öztürk, İlayda Ulaş, Nehir Taşçı, Sena Önel, Zeynep Melek Yaşar, Zeynep Sude Taşdelen, Agit İşcan, Civan Kutluay, Efe Pişkin, Murat Gazi Öztekin, Necmettin Efe Tezel ve Serkan Öztürk rol alacak.

 

Biletler 220, 180, 120 ve 75 TL kategorilerinde CRR gişesi ve Biletix’ten temin edilebilir.