'Köprüde intihar' gündem oldu: Ben olsam güvenlik ekibini kovarım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın intihar girişiminde bulunan kişiyi ikna etmesi gündem oldu. Erdoğan için alınan güvenlik önlemlerine dikkat çeken gazeteci Zafer Arapkirli, "Kimi kandırıyorsunuz?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde cuma namazını kıldıktan sonra Tuzla'da katılacağı törene gitmek üzere hareket etti. Konvoy 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçerken intihar girişimi nedeniyle durdu.

Erdoğan makam aracından inerek köprüde intihar etmek isteyen Murat Duran'ı ikna etti ve Erdoğan'ın bir süre sohbet ettiği Duran, güvenlik görevlileri eşliğinde evine gönderildi. Haber sosyal medyada da gündem oldu.

Twitter hesabından paylaşım yapan gazeteci Zafer Arapkirli, "ZOR SORU… Cumhurbaşkanı’nın makam aracının geçeceği ve o an her türlü yaya ve araç trafiğine kapatılmış bir köprüde, bir yayanın bulunabilme ihtimali milyonda kaçtır? Diyelim ki sızdı ve oraya girmeyi başardı. Bütün güvenlik ekibini kovarım ben olsam. Kimi kandırıyorsunuz?" ifadelerini kullandı. 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş ise Murat Duran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köprüdeki fotoğrafını "Hop kardeşim vergini vermeden nereye?" notuyla paylaştı. 

Paylaşımlardan bazıları şöyle: