Kopenhag teknik direktörü: 'Galatasaray şimdi gitsin düşünsün...'

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı yenerek gruptan çıkan Kopenhag'ın teknik direktörü Jacob Neestrup, "Bizi küçük gören rakibimiz, şimdi gitsin niye yenemediklerini düşünsün" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda kendi sahasında Galatasaray’ı 1-0 yenen ve tarihinde ikinci kez son 16’ya adını yazdıran FC Kopenhag’ın Teknik Direktörü Jacob Neestrup, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyet’ten İrfan Kurtulmuş'a konuşan Neestrup, kuralar çekildiğinde Galatasaray'ın kendilerini küçük görerek önemsemediğini savundu. 35 yaşındaki çalıştırıcı, grupta İstanbul’da Galatasaray’a karşı oynadıkları maçın ilk 15 dakikası ve kendi sahalarında Manchester United ile yaptıkları karşılaşmanın ilk 20 dakikası haricinde iyi performans sergilediklerinin altını çizdi.

Galatasaray başta olmak üzere tüm takımlara saygı duyduğunu vurgulayan Neestrup, “Kopenhag’ı küçük gören rakibimiz Galatasaray şimdi gitsin bizi niye yenemiyorlar diye düşünsün. Açık konuşmak gerekirse onların bu tutumu bizim için avantaj oldu” ifadelerini kullandı.

'KOPENHAG'DAN KİMİ ALIRSINIZ?'

Danimarkalı teknik adam daha önce kendisine Türk medyası tarafından, “Galatasaray’dan kimi alırsın” diye sorulduğunu da hatırlatarak, “Şimdi de ben onlara sorayım; Kopenhag’dan kimi alırsınız!” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)