Konyaspor Beşiktaş'ı farklı yendi: 4-1

Süper Lig'in 3. haftasında İttifak Holding Konyaspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 yendi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirterek "Öncelikle bununla ilgili camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynandı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 3. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. Konya'daki mücadeleyi Konyaspor 4-1 farklı kazandı. 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan ve Abdulkadir Bitigen'in yönettiği karşılaşmanın  ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 

İlk yarının tek golü 28. dakikada kaydedildi. Ömer Ali Şahiner'in sol köşe gönderinden kullandığı kornerde altıpas üzerinde topa iyi yükselen Shengelia'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 63. dakikasında ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Kravets, sol taraftan ceza alanına girdi. Kravets'in sol çaprazdan sert vuruşunda gol oldu.  

78. dakikada İttifak Holding Konyaspor, skoru 3-0'a getirdi. Vida'nın kısa düşen geri pasında topu önünde bulan Kravets'in pasında Shengelia, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

83. dakikada Vida'nın ceza sahası içinde Miya'ya müdahalesinde hakem Abdulkadir Bitigen penaltı noktasını gösterdi. 84'üncü dakikada penaltıyı kullanan Kravets, topu filelere yolladı. Fark 4'e çıktı.

90+2. dakikada Beşiktaş farkı 3'e indirdi. Sağ kanattan topla hareketlenen ve ceza alanına giren Gökhan Töre'nin vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 4-1

Karşılaşma, ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

ÜST ÜSTE 5 PUAN YİTİRDİ

Sezonun ilk haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden, geçen hafta Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, üst üste 5 puan yitirdi.

Ligde birer galibiyet, beraberlik ve yenilgisi bulunan siyah-beyazlı ekip, 4 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 3. haftasında İttifak Holding Konyspor'a karşı deplasmanda aldıkları 4-1'lik yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi.

'TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİM'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımın organize ve iyi bir oyun çıkararak galibiyet elde ettiğini dile getirdi.

Konyaspor'u tebrik eden Yalçın, "Bugün oynadığımız oyunun açıklamasının olacağını düşünmüyorum. Bizim açımızdan açıklanacak bir yanı yok. O yüzden oyun anlamında kendi açımızdan bir şey söylemem gerçekten çok zor. Ağır bir mağlubiyet aldık. Öncelikle bununla ilgili camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz" diye konuştu. (AA)