Konya'da restoranda silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, bir restoranda çıkan silahlı kavgada restoran sahibi ile arkadaşı yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'nın Ereğli ilçesinde bir restoranda çıkan silahlı kavgada iş yeri sahibi Selçuk K. ve arkadaşı Mustafa T. öldü, 1 kişi de yaralandı. 

DHA'nın haberine göre olay, saat 19.30 sıralarında  Hacı Mustafa Mahallesi'nde bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre restoran sahibi Selçuk K. ile iş yerine gelen Ertan C. arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada Selçuk K, arkadaşı Mustafa T. ve Ertan C. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 3 kişi ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Selçuk K. ve Mustafa T, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Durumunun ağır olduğu belirtilen Ertan C. de yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildi. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (HABER MERKEZİ)