Konya'da otomobilin bagaj kapağında bebek bulundu

Konya'da bir araçta bez torba içinde bebek bulundu. Tedavisi süren bebek, ebeveyni bulunmazsa Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'da, park halindeki otomobilin bagaj kapağı üzerinde, bez torba içinde bulunan bebeğin hastanedeki tedavisi sürüyor. Bebeğin, aranan annesi bulunamazsa Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edileceği belirtildi.

DHA'nın aktardığına göre olay, dün saat 08.30 sıralarında, Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Defne Sokak’ta meydana geldi. Park halindeki otomobilin bagaj kapağı üzerindeki bez torba içinde yeni doğmuş bebeği görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine ekipler geldi. Bebek, ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde hipotermi geçirdiği belirlenen bebeğin, 2 kilo 460 gram ağırlığında olduğu tespit edildi.

Bebeğin hastanedeki tedavisi sürerken, ekipler ise annesini bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Bebeğin ise bir süre hastanede tedavi altında tutulacağı, annesi bulunamadığı takdirde Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi. (HABER MERKEZİ)