'Konuş Benimle', yapım şirketine en çok hasılat getiren 5'inci yapım oldu

4.5 milyon dolar bütçeyle çekilen "Konuş Benimle", gişedeki ilk ayın sonunda 50 milyon doları aştı. Film, hasılatı ile A24'ün en çok hasılat yapan filmler sıralamasında beşinci sıraya yerleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - A24'ün yeni korku filmi "Konuş Benimle" (Talk to Me), ABD içinde 38.9 milyon dolar, uluslararası pazarda ise 11.2 milyon dolar hasılat elde ederek A24'ün en çok hasılat yapan filmlerinden biri oldu.

Mumyalanmış lanetli bir el bulan bir grup arkadaşın bu el aracılığıyla ruh çağırmaya başlamalarını konu alan film, hasılatı ile A24'ün en çok hasılat yapan filmler sıralamasında "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" (Everything Everywhere All At Once), "Ayin", (Hereditary),  "Uğur Böceği (Lady Bird) ve "Ay Işığı"nın (Moonlight) ardından beşinci sıraya yerleşti. 

Avrupa’daki birçok ülkede ve ABD’de 26 Temmuz’da vizyona giren film, Türkiye'de 1 Eylül'de vizyona girecek. Türkiye dışında henüz Hong Kong, İtalya ve Güney Afrika'da gibi ülkelerde de vizyona girmemiş olan filmin hasılatının artması bekleniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)