Konteyner önüne çöp döktü, belediye geri toplattı

Bodrum'da çöplerini konteyner önüne boşaltan kişi kameraya yakalandı. Belediye hem çöpleri geri toplattı, hem de ceza kesti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla Bodrum Belediyesi, özellikle çöplerin düzensiz döküldüğü bazı bölgelere anında müdahale için kamera yerleştirdi.   

Bunun sonucu olarak, bölgeye kamera yerleştirildiğinden haberi olmayan bir kişi çöplerini konteynerin önüne döktü. Ekiplerin hemen müdahalesiyle, bu kişiye atıklar geri toplatıldı.

Bodrum Belediyesi'nin sosyal medya hesabında yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde, Konacık Mahallesi'nde, kapalı kasa kamyonetiyle gelen kişinin evsel atıklarını konteynerin önüne boşalttığı, kasada kalanları da süpürgesiyle yere döktüğü görülüyor.

Görüntülerin devamında ise temizlik işleri şefliğine bağlı bir ekibin bölgeye gittiği ve atıkları atan kişiye yeniden toplattığı, yerleri de süpürttüğü görülüyor.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bodrum'a zarar vermek isteyenlere karşı mücadelemizi, teknolojik sistemlerimizle de sürdürüyoruz. Yarımadamızın dört bir yanına yerleştirdiğimiz kameralar ile çevreye zarar verdiğini tespit ettiğimiz şahıslara olay anında müdahale ederek, atıklarını kendilerine toplatıyor ve yasal işlem uyguluyoruz" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)