Komedyen Ricky Gervais ölüm tehdidi aldı, güvenlik önlemlerini artırdı

Komedyen Ricky Gervais'in aldığı ölüm tehditlerin ardından Armageddon turnesi öncesinde güvenlik önlemlerini artırdığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedyen Ricky Gervais'in ölüm tehditleri almasının ardından Armageddon turnesi öncesinde güvenliğini artırmaya hazırlandığı açıklandı. İsmi gizli tutulan bir kaynak, Tanrı ya da Hitler gibi tabu kabul edilen konular hakkında şakalar yapan Gervais hakkında, "Ricky hayatına yönelik tehditlerden haberdar edildi. Yardımcıları ona göstermese de kendisine çok rahatsız edici mektuplar gönderildiğini aktardı" dedi.

'The Sun'a konuşan kaynak, ayrıca güvenlik güçlerinin etkinlikten önce arenayı taradığını ve kalabalığın içinde de yer aldıklarını açıkladı.

Gervais, ilk olarak ABD turnesi sırasında silahla yaralanma endişesiyle güvenlik önlemlerini artırmıştı. 

'RICKY GERVAIS ASLANLARIMIZ İÇİN BİRAZ HUYSUZ OLABİLİR'

Gervais, bir stand up'ında öldükten sonra bedeninin Londra Hayvanat Bahçesi'ndeki aslanlar tarafından yenilmesini istediğini söylemişti. Vegan olan Gervais, "Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz" ifadelerini kullanmıştı.

Hem Londra hem de Whipsnade Hayvanat Bahçesi'nden sorumlu Londra Zooloji Topluluğu, Gervais'in isteğini reddetti. Londra Zooloji Topluluğu yöneticilerinden Kathryn England, "Ricky'nin aslanlarımız için biraz huysuz olabileceğinden şüpheleniyorum. Ancak isterse aslanlarımızı daha uygun bir diyetle beslememize yardımcı olacak bağışları memnuniyetle karşılayabiliriz" şeklinde esprili bir yanıt vermişti.