Köln Havalimanı'nda araç kalabalığa daldı: 7 yaralı

Almanya'nın Köln/Bonn havalimanında 57 yaşında bir erkek, aracını diğer araçların ve yayaların üzerine sürdü. Polis sözcüsünün açıklamasına göre, olayda yedi kişi yaralandı.

FOTO: REUTERS/ARŞİV
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya'nın batısındaki Köln/Bonn havalimanında bir kişi, katlı otoparkta aracını diğer araçların ve yayaların üzerine sürdü. Kölnische Rundshau gazetesi, bir polis sözcüsüne dayandırdığı haberinde, bugün Almanya saatiyle sabah 9.30'da meydana gelen olayda ilk belirlemelere göre yedi kişinin yaralandığını yazdı. Gazetenin haberine göre, 57 yaşındaki şüpheli aracını birden fazla kez ileriye ve geriye doğru sürerek 'büyük hasara neden oldu.' 

Konuya ilişkin açıklama yapan polis sözcüsü, şüpheli erkeğin 'aracını en az iki kere insanların üzerine sürdüğünün görüldüğünü' aktardı. Sözcü, "Mevcut bilgilere göre, çoğu hafif olmak üzere yedi kişi yaralandı" dedi. Sözcü, aracı kullanan erkeğin 'psikolojik sorunları olduğunu gösteren emareler olduğunu' da kaydetti. Polis sözcüsünün açıklamasına göre, şüpheli gözaltına alınarak Köln'deki bir hastaneye kaldırıldı. Şüpheli, kapalı bir psikiyatri servisine sevk edilecek. (DIŞ HABERLER)