Kızılay Edremit başkanından 'eğlence' açıklaması: Oynamadık

Çadır satışı nedeniyle tepki çeken Kızılay'ın Edremit Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesinin, depremden sonra bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Fotoğraf: Halktv.com.tr
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş merkezli depremlerde Kızılay'ın depremzedeler barınma sorunu yaşarken çadır satışı yapmasının tartışmaları sürerken, Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç'ın bir mekanda eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye'de 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından Kızılay’ın depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Halktv.com.tr'den Seyhan Avşar'ın haberine göre çadır satışı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan bir görüntüde, Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında eğlendikleri görülüyor.

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin Himmet Bora yaptığı açıklamada, bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını belirterek, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)