Kızıl Goncalar oyuncusu Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği 'Cüneyd' karakteri ile beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu, finans yönetimi için Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği 'Cüneyd' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Mert Yazıcıoğlu şimdi de finans yönetimi şekliyle gündem oldu.

Finans profesörü Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mert Yazıcıoğlu'nun 'Profesyonel işi finans olmayan iş insanları şirket sahipleri yatırımcılar ve beyaz yakalar için paylaşım yapıp özel sohbet odaları açacağım' diyerek kurduğu abonelik sistemine katıldığını duyurdu.

Demirtaş sosyal medya hesabından, "Sevgili Mert Yazıcıoğlu da abonem olmuş. Çok sevindim. Daha önce de yazmıştım, Sevgili Mert Yazıcıoğlu bence Türkiye'nin en önemli yükselen yıldızlarından biri. Kızıl Goncalar'daki Cüneyd performansı muazzam gerçekten. Fanı olduğum bir sanatçının abonem olmasına sevindim. Sanatçıların da abone olmasını önemsiyorum. Çünkü Büyük emekler ile kazandıklarını, Finansal Okur Yazarlık ile koruyup büyütmeleri önemli" ifadelerini kullandı.

 

(HABER MERKEZİ)