1. Uluslararası Avrasya Kitap Festivali başlıyor

"1.Uluslararası Avrasya Kitap Festivali", 23 Şubat-3 Mart'ta gerçekleşecek. Bu yıl ilk kez düzenlenecek festivalin teması "Bir Uzun Hikaye", onur yazarı ise Mustafa Kutlu olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu, "1.Uluslararası Avrasya Kitap Festivali", 23 Şubat-3 Mart'ta gerçekleşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Basın Yayın Birliği iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenecek festivalin teması "Bir Uzun Hikaye", onur yazarı ise Mustafa Kutlu olarak belirlendi. Festival kapsamında şiir dinletileri, paneller, söyleşiler ve imza etkinlikleri düzenlenecek. 72 ülkeden festivale katılacak yayıncılar için İngilizce, Fransızca, Arapça ve Rusça dillerinde 50 tercüman yer alacak. Türkiye ve dünya yayımcılarının iş birliğinin artırılması ve İstanbul'un bir telif marketi haline getirilmesi amacıyla Uluslararası İstanbul 4. Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları (İstanbul Fellowship) da düzenlenecek. Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek festival alanına Yenikapı Metro istasyonundan sürekli otobüs seferleri ile ulaşım sağlanabilecek. (HABER MERKEZİ)