Kısmi felç geçiren Popstar Mehtap sağlık durumunu açıkladı: Ağır bir durum atlattım

Beyne pıhtı atması sonucu kısmi felç geçiren şarkıcı Mehtap Yılmaz, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Allah'ım bana bir mucize yarattı ve hayattayım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popstar yarışması ile tanınan şarkıcı Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde beyne pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Yılmaz, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. 

Şarkıcı "Canlarım benim, sizlerin dualarını kabul etti Allah'ım bana bir mucize yarattı ve hayattayım. Mesajlarınızı tek tek okudum binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsınız, ben de daha iyiyim. Ağır bir durum atlattım. Allah'a şükürler olsun artık odama çıktım. Sizleri çok seviyorum cansınız" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz'ın resmi Instagram hesabından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz. Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır."