'Kirli Sepeti' dizisinde gündem Dilan-Engin Polat çifti: 'Kocasıyla koğuş arkadaşı olur'

'Kirli Sepeti' dizisinin son bölümünde Polat çiftine gönderme yapılarak, "Artık o enerciii diye bağıran kadının kocasıyla koğuş arkadaşı olur" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Kirli Sepeti' dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve örgüt kurma suçlamasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çiftine gönderme yapıldı. Dizi, yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu. 

Gözde Seda Altuner'ın hayat verdiği Nergis karakteri, vergi kaçırdığı ortaya çıkan eski eşinin cezaevine girme ihtimaliyle ilgili konuşurken "Artık o enerciii diye bağıran kadının kocasıyla koğuş arkadaşı olur" ifadelerini kullandı. 

'Kirli Sepeti'nin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Cansu Tosun ve Devrim Yakut yer alıyor. 

23 Haziran Pazar günü yayınlanan 'Enercii', 15 saatte 1,3 milyon izlenmeyi geçti. Şarkı, şu an ise yaklaşık 108 milyon izlenmeye ulaştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)