'Kim Bu Ben', Moda Sahnesi ve House of Performance’de

Kriminal gerilim türündeki 'Kim Bu Ben' oyunu, 15 Nisan’da Moda Sahnesi ve 26 Nisan’da House Of Performance’de sahnelenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmenliğini Engin Hepileri’nin yaptığı, oyuncu kadrosunda Beyza Şekerci, Onur Ünsal ve Neslihan Arslan’ın yer aldığı kriminal gerilim “Kim Bu Ben”,  15 Nisan Pazartesi Moda Sahne ve 26 Nisan Cuma günü ise House Of Performance’da sahnelenecek. 

Büyük bir kumarhane zincirinin dijital teknolojilerinden sorumlu veri analisti Robert Leilani’nin ilk ve tek tiyatro oyunu “Kim Bu Ben”, 10’uncu yılını kutlayan Tiyatro İN tarafından seyirciyle buluşturuluyor. Oyun, küresel iklim krizi, pandemi, neoliberalizm, bireyselleşme, dijitalleşme ve gözetleme kapitalizminin şifreleriyle uğraşan, kriminal bir gerilim.

Yetimhanede beraber büyümüş Daphne ve Adam, bir gün sanal kimliklerinin çalındığını fark ederler. Ve o andan sonra hayatları değişir. Çalınan kimliklerle işlenen suçlar hayatlarını karartmaya başlar.

Tüm dünya onların bir canavar olduğunu düşünürken, onlar hayatlarını karartan bu büyük gizemi çözmeye karar verirler. Dünyaya kendilerini dinletebilecekler miydi? Gerçek kimlikleri hiç var olmuş muydu? Peki birbirlerine güvenebilirler miydi?

Etiketler kim bu ben tiyatro