Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız

Sosyal medya hesaplarından video yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Ayağa kalk Türkiyem. Bir adım kaldı. İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tüm baskılara, tüm yasaklara, tüm karartmalara rağmen, eğer sen istersen bunu başarırız. Sen gerçekten istersen eğer, bu karanlık çukurdan hep birlikte çıkarız. Görüşü, yaşam biçimi ne olursa olsun; tüm insanlarımıza sesleniyorum. Bu son çıkıştır. Vatanını seven sandığa gelsin!" notuyla, sosyal medya hesaplarından yeni bir video paylaştı.

Videodaki konuşmasında 2019 yılındaki yerel seçimleri hatırlatan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"4 yıl önce el ele sandığa gittik. Senin oyun, onun oyununu bozdu. Yıllar sonra İstanbul senin oldu, Ankara senin. İzmir, Aydın, Muğla, Tekirdağ, Hatay, Eskişehir'le omuz omuza verdin. Antalya, Mersin, Adana’yı geri aldın, tarih yazdın. Şimdi Türkiye’yi geri alacaksın. Seninle baş edemez, kalk ayağa, üşenme, olmaz deme. Senin oyun, onun boyunu aşacak. Sen ayağa kalktıkça onu korku basacak. Ayağa kalk Türkiyem. Bir adım kaldı. İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız. Vatanını seven sandığa gelsin." (HABER MERKEZİ)