Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de...

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bak Recep Tayyip Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadelede… Keçi falan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bak Recep Tayyip Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadelede… Keçi falan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelleyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdin gör!" ifadelerini kullandı.

Listedeki fiyatları Tarım Kredi Kooperatifi'nden aldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Aşağıda senin alışveriş yaptığın Tarım Kredi Kooperatifinden aldığım fiyatlarla hazırlanan, 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyeti var. Sadece temel gıda maddeleriyle karınlarını doyurmalarının, günlük maliyeti 422,31 aylık maliyeti 12.669 TL. Sofraya, bırak senin çok sevdiğin kestane balı, manda yoğurdunu koymayı, öğlenki makarnaya kıyma koyamadık! Bu millete reva gördüğün, emekli maaşı 10 bin TL, asgari ücret 17 bin 2 TL. Kirayı, faturaları, deterjan ve giyim masraflarını da sen öde!" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün "AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü emeller peşinde koşan partilerin elinde oyuncak olmaktır. Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler siyasi kariyerleri uğruna bölücü örgütün DEM'ine rehin verdiler. 'Gel bakalım Muharrem' dediler, FETÖ taktikleriyle tasfiye ettiler. Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu partiyle bölücü örgütün güdümündeki partiyi demlemek oldu" şeklinde konuşmuştu. (HABER MERKEZİ)