İmamoğlu ve Yavaş Kılıçdaroğlu ile 2’nci tur stratejisini görüştü

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi’nde ikinci tur stratejisi için toplantıya başladı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - 14 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından Ekrem İmamoğlu İstanbul’dan Ankara’ya, CHP Genel Merkezi’ne geldi. Kılıçdaroğlu ile seçimlerin ikinci turu için belirlenecek stratejiye dair yapılan toplantıya bir diğer cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş da katıldı.

Dün kurmaylarıyla 28 Mayıs’taki seçim stratejisine dair görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu’nun Yavaş ve İmamoğlu ile yapacağı görüşmenin ardından yol haritasına dair açıklama yapması bekleniyor.

KAMPANYANIN BAŞINA İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU GEÇEBİLİR

İkinci tur seçimleri öncesi hareketliliğin devam ettiği CHP’de masadaki stratejilerden biri de Ekrem İmamoğlu ile Canan Kaftancıoğlu’nun kampanya sürecinin başına geçmesi. Tekrarlanan İstanbul seçimleri döneminde iki ismin gösterdiği performansı göz önünde bulunduran Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur stratejisini İmamoğlu ve Kaftancıoğlu’na emanet etmesi konuşuluyor.