'Kendi Yolumda' filminin müzikleri dinleyicilerle buluştu

"Kendi Yolumda" filminin soundtrack albümü dijital platformlarda yayınlandı. Gökhan Özoğuz'un film için Mikail Aslan'la birlikte seslendirdiği Zazaca şarkı 'Mel Şî' de dinleyicilerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prime Video, punk rock müzik grubu Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın başrollerinde oynadığı "Kendi Yolumda" adlı sinema filmini izleyiciyle buluşturdu. Filmin soundtrack albümü de dijital platformlarda yayınlandı. 

Gökhan Özoğuz’un yapımcılığını da üstlendiği filmin müzikleri de Athena imzası taşıyor. Tamamen canlı kayıtlarla yapılan albümde yer alan “Dam Üstüne Çul Serer” şarkısı, 2 Haziran’da Athena yorumu ile tüm dijital müzik platformlarında yer aldıktan sonra 9 Haziran’dan itibaren “Haklıyız Kazanacağız”, “Aldırma Gönül”, Mikail Aslan ile “Mel Şi” ve Mustafa İpekçioğlu ile Gökhan Özoğuz’un anonim deyiş “Şu Benim Divane Gönlüm” adlı eserler, Kendi Yolumda filminde yer alan tüm tema müzikleriyle birlikte dinleyicilerle buluştu. 

Geçtiğimiz sene beyaz perdede sinemaseverler ile bir araya gelen filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor. Oyuncu kadrosunda Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can yer alıyor.