Kemal Kılıçdaroğlu: Cehennemin kapılarını kapatacağız

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tek bir cümlelik bir paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a destek açıklayan Sinan Oğan'a gönderme yaptı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cehennemin kapılarını kapatacağız" paylaşımı yaptı. 

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17 oy oranına ulaşarak seçimin kilit ismi haline gelen Sinan Oğan'ın 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceğini duyurmasıyla birlikte Oğan'a ait olan bu söz de polemik konusu olmuştu. 

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın ilk tur öncesi "Cehennemin kapılarını kapatacağız" sözlerine gönderme yaparak "Sinan Bey'in kendi takdiridir. Zafer Partisini bağlamamaktadır. Bu noktada Sinan Bey ile farklı düşünüyoruz. Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz biz bu konuyu ve üzerinde durmuyoruz. Biz Sinan Bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını kapatmaya hâlâ çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

 Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu da Sinan Oğan'ın kararı sonrası yaptığı değerlendirmede, "İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ 7 maddelik protokol çerçevesinde anlaşma yapmasının ve Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasının ardından Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayından bir kez daha 'cehennemin kapıları' paylaşımı geldi. (HABER MERKEZİ)