Kedileri zehirleyip hayvanseverleri taciz eden Aytuğ Koyuncu gözaltına alındı

Küçükçekmece'de bir sitede kedileri zehirleyip, hayvanlara şiddet uygulayan ve kendisine tepki gösteren komşularını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Aytuğ Koyuncu, günler sonra gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Küçükçekmece'de bir sitede kedileri zehirleyip, hayvanlara şiddet uygulayan ve kendisine tepki gösteren komşularını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Aytuğ Koyuncu, gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre 5 Ocak'ta Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde bulunan bir sitede, apartman girişinde bir kediyi tekmelediği görüntüleri tepki çeken Aytuğ Koyuncu, olaydan 26 gün sonra gözaltına alındı. 

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik şüpheli Koyuncu’nun adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. 

2019 yılında da aynı sitede kedileri zehirlediği öne sürülen Aytuğ Koyuncu'nun, hayvanlara eziyet etmesine tepki gösteren komşularını taciz ettiği görüntüleri de tepki çekmişti. (HABER MERKEZİ)