Keçifest sahnesinde Gülşen'e destek

Bu yıl üçüncüsü, 'Biat değil, inat!' sloganıyla düzenlenen festivalde sahne alan sanatçılar tutuklanan şarkıcı Gülşen'e destek verdiler.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR- Keçifest, dün Efes-Selçuk'un Pamucak sahilinde on binlerce müziksevere kapılarını açtı. İki sahneli festivalin ilk gününde binlerce kişi ardışık konserleri izleme imkânı buldu. Keçifest, yarın da devam edecek.

Bu yıl 3’üncü defa gerçekleştirilen Keçifest, ilk defa çadır konaklamalı olarak müzikseverlere ev sahipliği yaptı. Sabah saatlerinden itibaren uzun sıranın oluştuğu festival için kapıda bilet alma imkânı sürüyor. Keçifest’te ana sahnede Pentagram, Moğollar, Perdenin Ardındakiler, Dedublüman, Sedef Sebüktekin, Batu Akdeniz ve Galiz sahne aldı. İkinci sahnede ise The Family Rock Project, Funkenstein, Tezgâh ve Buket Tüzün Trio yer aldı

SAHNEDEN GÜLŞEN’E DESTEK

Birbiri ardına gelen eğlence ve festival yasakları, Keçifest sahnesinde ve festival alanında etkisini gösterdi. "Biat değil İnat" sloganıyla gerçekleştiren Keçifest'in ana sahne performanslarında sanatçılar yasaklara tepki göstererek hukuksuzca tutuklanan şarkıcı Gülşen'e destek verdiler. Moğollar Grubu, sahnesine şarkıcı Gülşen’in fotoğrafını yansıttı, "İstanbul Sözleşmesi Yaşatır" sloganını kullandı. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

Etiketler Keçifest Gülşen