KeçiFest İzmir'de: 'Aydınlık günlerde inat edenler KeçiFest'de buluşuyor'

KeçiFest, 7 Kasım'da İzmir'de düzenlenecek. Etkinliğin çağrı metninde, “Aydınlık günlerde inat edenler el ele verip kara bulutları dağıtmakta kararlı olanlar KeçiFest’te bir araya geliyor" denildi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - 4 Eylül’de İstanbul Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen “KeçiFest – Biat değil inat” konserinin ikincisi, 7 Kasım Pazar günü İzmir'de düzenlenecek. İzmir Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenecek etkinlikte Aylin Aslım, Bulutsuzluk Özlemi, Deniz Tekin, Ediz Hafızoğlu “Kaskadyori”, Kutlu Özmakinacı (Yüksek Sadakat), Mengene, Moğollar, Ozbi, Peyk, Redd ve Sattas şarkılarıyla sahne alacak.

“Aydınlık günlerde inat edenler, el ele, ses sese, yürek yüreğe verip kara bulutları dağıtmakta kararlı olanlar KeçiFest’te bir araya geliyor” çağrısıyla düzenlenen etkinliğin kapı açılış saati 17.30 olarak belirlendi. Konserin başlama saati ise 18.00 olarak belirtilirken, Mobilet üzerinden satışa çıkan biletlerde, standart konser biletlerinin yanında dayanışma amaçlı destek biletleri de yer alıyor.

Etkinlik ile ilgili detaylara şu adreslerden ulaşılabilir:

twitter.com/kecifest

facebook.com/kecifest

instagram.com/kecifest