Kayıp oyuncunun cansız bedeni toprağa gömülü bir sandıkta bulundu

Brezilya’da ocak ayında kaybolan 44 yaşındaki oyuncu Jefferson Machado'nun cansız bedeni, aylar sonra toprağa gömülü bir tahta sandığın içinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde yaşayan ve ocak ayında kaybolan oyuncu Jefferson Machado'nun cansız bedeni, 22 Mayıs’ta Rio’da bir yapının dışında, toprağın yaklaşık olarak 2 metre dibine gömülü olan ahşap bir sandıkta bulundu.

Aktörün yakınları, en son 27 Ocak’ta görülen oyuncu için 9 Şubat’ta kayıp ihbarında bulunmuştu.

Machado’yla iletişim kuran son yakınının 73 yaşındaki annesi Maria das Dores olduğu, Dores'in oğluyla en son 29 Ocak’ta konuştuğu ve oğlunun bir iş görüşmesi için arkadaşının evinde kaldığını söylediğini belirtti.

Yerel basına konuşan annesi oğlundan gelen ve yazım yanlışlarıyla dolu olan, "Telefonumu düşürdüğüm için seni görüntülü arayamıyorum” mesajıyla oğlunun durumundan şüphelenmeye başladı. Machado’nun ‘cloud’ şifresinin değişmesi ve telefonunda konum gösteren uygulamanın iptal edilmesi üzerine annesinin endişeleri arttı.

Cesedin bulunduğu mülkün sahibi olan kadın, mülkünü ismini bilmediği fakat Machado’yu tanıdığı tahmin edilen birine kiraladığını söyledi. Kadın, ikiliyi geçen ay bir arada gördüğünü aktardı.

Polis, mülkü kiralayan kişiyi bulmak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)