Kasımpaşa'daki 4 gollü maçta kazanan çıkmadı

Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile Aytemiz Alanyaspor 2-2 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 25’inci haftasında Kasımpaşa sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. 

Konuk Alanyaspor’un golleri 42’nci dakikada Eduardo ve 74’üncü dakikada Efkan Bekiroğlu’ndan geldi. Kasımpaşa’nın gollerini ise 65’inci dakikada Fall ve 68’inci dakikada Muleka kaydetti.

Kasımpaşa'da teknik sorumlu Ümit Şengül, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Şengül, "Maça iyi başladık. Ciddi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Hatamızdan bir gol yedik. İkinci yarıda tempoyu yüksek tutan ve istekli olan taraf bizdik. Skoru lehimize çevirdik ama koruyamadık" ifadelerini kullandı.

Aytemiz Alanyaspor'da teknik sorumlu Felipe Sanchez Mateos ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini ve galibiyeti zorladığını söyledi.

Mateos, "Çok gidip gelen bir mücadele oldu. İki takım sürekli galibiyeti zorladı. Maç belli bölümlerde koptu, belli bölümlerde kompakt oynandı. Geriden çıkarken sistemi ve dizilişi değiştirdik. Kasımpaşa her seferinde karşımıza farklı şekilde geldi. Candeias ile yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilsek galip ayrılabilirdik. Kasımpaşa da yakaladığı pozisyonları değerlendirebilse galip gelebilirdi" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)