Kartal'da kreş öğrencilerinden huzurevine yılbaşı ziyareti

Kartal Belediyesi Cumhuriyet 2 Kreşi’nden öğrenciler, Kızılay Zeynep M. Nedim Oyvar Huzurevi'ni ziyaret ederek yılbaşı gösterisi yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde öğrenim gören öğrenciler, yılbaşı öncesi Kartal’da yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Büyüklerinin yeni yılını kutlayan öğrenciler huzurevinde etkinlikler düzenledi.

Kızılay Zeynep M. Nedim Oyvar Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Kartal Belediyesi Cumhuriyet 2 Kreşi’nden öğrenciler katıldı.

Etkinliğe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Baştan, Kreş Müdürü Banu Kocadağ, Rotary Fatih Kulübü Başkanı Ayşe Oskay, Ayasofya Lions Kulübü Başkanı Asude Evrensel Sönmez ve komite başkanları Hayriye Akaltın ile Fatma Akgün’ün de katıldı. Ziyarette öğrenciler huzurevi sakinleri için hazırladıkları müzikli gösteriyi sundu.

Kartal Belediyesi, Rotary Fatih Kulübü ve Ayasofya Lions Kulübü iş birliğiyle yapılan etkinliklerin sonucunda bilimsel bir rapor hazırlanarak kuşaklararası etkileşimin sosyolojik ve psikolojik sonuçlarının paylaşılması hedefleniyor. (HABER MERKEZİ)