Kargo şirketi personeli araç içinde ölü bulundu

Benzin istasyonunda mola veren kargo şirketi şoförü aracında hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

İdris Yılmaz

VAN - Van’dan Erzurum’a yük götüren kargo şirketi şoförü Yunus Karatay dün gece Erciş ilçesi Ağrı Van Karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda mola verdi. Kendisinden haber alınmaması üzerine aracın park ettiği yere gelen şirket temsilcileri Karatay’ın cesedi ile karşılaştı.

GPS verileri üzerine adres konumuna ulaşılan aracın Erciş ilçesi Ağrı Van Karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna park edildiği öğrenildi. Bunun üzerine Yurtiçi Kargo Erciş Şube Müdürü Fatih Yücel’in ulaştığı araçta Karatay’ın hareketsiz bir şekilde uzandığını fark etti. Araç kapılarının kilitli olması üzerine güvenlik güçleri ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kapının açılması sonrası evli ve iki çocuk babası olduğu belirtilen Karatay’ın öldüğü tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaya ilişkin açıklamada bulunan Yücel, "Dün gece muhtemelen dinlenmek için aracını buraya çekmiş. Ancak uzun süre haber alınamaması üzerine bizimle iletişime geçildi. Araca ulaştığımızda maalesef maktulün cansız bedeniyle karşılaştık. Olay yerine çağrılan itfaiye ve güvenlik güçlerinin yardımıyla rahmetliyi kilitli olan araçtan çıkardık. Ancak durum çok geçti, rahmetli çoktan vefat etmiş. Ailesine başsağlığı dilemekten başka elimizden bir şey gelmemesinin üzüntüsü içindeyiz" dedi.

Cenazesi otopsi için Erciş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Karatay’ın ölümü ile ilgili Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Otopsi işlemlerinin ardından Karatay’ın cenazesi memleketi Erzurum’a götürülecek.

Etiketler kargo çalışan van