Kargo görevlisi asansör boşluğuna düşerek vefat etti

Düzce'de Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan'ın kargo görevlisi olarak çalışan oğlu Ümit Ceylan, teslimat için gittiği binada asansör boşluğuna düşerek vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düzce'de Konuralp Mahallesi’nde bulunan sitede bir apartmana giren kargo görevlisi Ümit Ceylan, giriş katında asansör çağırdı. Asansör kapısı açılmasına rağmen kabin gelmeyince dalgınlık yaşayan Ceylan, adım atınca bir kat aşağıdaki boşluğa düştü. Ardından gelen asansör kabini de Ceylan'ın üzerine indi.

Kargo firması yetkilileri, Ceylan'ın dağıtım parametrelerinde düşüş olduğunu görünce aramaya başladı. Cep telefonundan Ceylan'a ulaşamayan yetkililer, bu kez GPS ile kargo aracını buldu. Kargo aracının yanına giden yöneticiler, çevredekilerden Ceylan'ın binaya girdiğini ve dışarı çıkmadığını öğrenince asansör boşluğuna baktı. Ceylan'ı gören firma yetkililerinin ihbarıyla binaya sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ceylan'ın vefat ettiği belirlendi. 

Ümit Ceylan'ın Demokrat Parti il başkanı olan babası Mithat Ceylan da acı haberle olay yerine geldi. Ceylan, oğlunun cansız bedenini görmek istedi ancak polis teskin etmeye çalışarak olay yerinden uzaklaştırdı. (DHA)