Karga, benzin istasyonuna atmıştı: 'Kesik parmak' soruşturmasında cinayet şüphesi

Eyüpsultan'da bir karganın benzin istasyonuna attığı iki kesik parmakla ilgili ön otopside parmakların aynı ayağa ait olduğu tahmin edilirken cinayet ihtimali araştırılmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde önceki gün bir karganın, Büyükşehir Belediyesi’ne ait akaryakıt istasyonundaki güvenliğin önüne attığı insan ayağına ait iki parmağın ön otopsisi yapıldı. Otopsiye göre, iki parmağın çok düzgün kesildiği ve kesici alet olarak neşterin kullanıldığı belirtiliyor.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre istasyondaki güvenlik görevlisinin polise haber vermesinin ardından ekipler parmaklar üzerinde inceleme yaptı. Parmaklar daha sonra parmak izi ve DNA analizi için Adli Tıp’a götürüldü. Bulunan kesik parmakların, bir cinayete kurban gitmiş birine ait olma ihtimali üzerinde de çalışma başlatıldı. Ancak çevrede yapılan araştırmada, bir bulguya ulaşılamadı.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ön otopside, aynı ayağa ait olduğu düşünülen iki kesik parmağın düzgün şekilde kesildiği belirtildi.

Otopsinin ayrıntılarında, kesici aletin neşter olma ihtimalinin olduğu değerlendirildi. Buna göre, bulunan parmakların bir hastanede cerrahi müdahale sonucu kesilmiş olma ihtimali ortaya çıktı. Polis, Eyüpsultan ve Fatih bölgesindeki hastaneler başta olmak üzere bölge civarına yakın tüm hastanelerde ayak parmağı kesilmiş hasta olup olmadığını incelemeye başladı. (HABER MERKEZİ)